lid worden van VLI

Lid worden van VLI

U kan lid worden van VLI als u aan 1 of meerdere criteria voldoet:

  1. U heeft een productie- of industrieel bedrijf;
  2. U vervaardigt een product (industrie-omgeving) en heeft hiervoor personeel in dienst;
  3. U bent gevestigd in een industriepark in Lokeren (bijvoorbeeld Industriepark E17, Rozen, Toekomstlaan of Kaarderslaan).

Finaal is het altijd het bestuur van VLI dat zijn goedkeuring moet geven.

We streven vooral naar een gezonde mengeling van zaakvoerders met een open mind set. De meerwaarde van onze vereniging is namelijk dat we een vriendenclub zijn van ondernemers met gelijkaardige uitdagingen en problematieken. Net doordat we elkaar goed kennen, kunnen we sterker en sneller schakelen in onze ondernemingen.

Wat kost een lidmaatschap?

Een lidmaatschap kost 390 euro/jaar, excl. btw. Hier zitten de 4 kwartaaldiners met interessante sprekers inbegrepen. Dit is het bedrag voor 1 persoon, maar u mag zeker meerdere personen meebrengen. Deze worden gefactureerd aan kostprijs.
Als lid kunt u zich uiteraard ook inschrijven voor andere events die we organiseren, zoals bedrijfsbezoeken, de nacht van VLI, familiedag etc.

Alarmlijst

Onze leden zetten we ook op een alarmlijst. Het is een lijst waar alle VLI bedrijven met hun alarm-contactpersonen opstaan. Zij worden als eerste gebeld als zich iets voordoet na sluitingstijd. Zowel politie als collega VLI’ers bellen u dus op als ze iets verdachts zien gebeuren aan uw bedrijf. Een deur die blijft openstaan, een vreemd gedrag, rare situaties.

Samen houden we een oogje in het zeil.

Wilt u ook lid worden van VLI?

Wilt u ook bij VLI komen? U bent van harte welkom!
Vul onderstaande gegevens in, we bekijken uw aanvraag en u mag spoedig van ons antwoord verwachten.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.