Diner – 22 juni 2023 – 19 u: Sandra Bekkari

Nooit meer diëten

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari, bekend van de Sana-methode en bestsellerauteur (meer dan 600.000 exemplaren verkocht!) van de reeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’, weet als geen ander dat het geheim van een gezonder leven niet schuilt in een hongerdieet of een strenge sapkuur, maar wél in duurzame gedragsverandering. Dat is dan ook haar missie: vrouwen en mannen deskundig begeleiden naar een leuke, lekkere én gezonde levensstijl. Een levensstijl die zodanig veel energie en plezier oplevert, dat je nooit meer terug wil naar je oude, ongezonde gewoonten.

  • Maar hoe verander je vastgeroeste eetpatroon?
  • Hoe leer je écht genieten van gezonde voeding en van bewegen?
  • Wat als je ‘zondigt’?
  • Voor welke valkuilen kijk je uit?
  • Hoe maak je van een goed voornemen een diepgewortelde gewoonte die je niet meer kan of wil missen?

Met andere woorden: hoe zet je theorie om naar de échte praktijk zodat je nieuwe levensstijl voor honderd procent past bij jouw drukbezette dagelijkse leven? Deze en nog veel meer praktische kwesties komen aan bod tijdens een lezing van Sandra Bekkari.

Als ervaren voedingscoach inspireert en motiveert Sandra Bekkari je om je gezondheid in eigen handen te nemen en je levensstijl duurzaam aan te pakken. Bovenop haar doeltreffende Sana-methode serveert ze je dan ook een heleboel onmisbare tools en praktische tips die je helpen én motiveren om het roer blijvend om te gooien.

Wie is Sandra Bekkari?

Al meer dan 25 jaar helpt voedingsdeskundige Sandra Bekkari mensen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

Haar unieke insteek? De Sana-methode: een eenvoudige en effectieve methode om vrouwen en mannen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder eet- en beweegpatroon, terwijl ze volop kunnen blijven genieten van lekker eten.

Sandra was jarenlang zelf actief als voedingscoach en werkt nu samen met Sana-coaches: een netwerk van 35 voedingsdeskundigen en diëtisten met een eigen praktijk.

Sandra Bekkari is auteur van o.a. de bestsellerreeksen Nooit Meer Diëten en Fast Food, was te zien op VTM met haar eigen kookprogramma ‘Open Keuken’ en tourt sinds 2008 door Vlaanderen met praktisch geïnspireerde lezingen over gezonde voeding, het opbouwen van een nieuwe levensstijl en het proces van gedragsverandering dat daarbij komt kijken.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

De boekingen zijn afgesloten

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be