Diner – 23 november 2023 – 19 u: Murielle Scherre

Belgisch lingeriemerk verovert de wereld

Murielle Victorine Scherre is de oprichter van La fille d’O, een Belgisch lingeriemerk dat in 2003 werd opgericht.

Murielle voelde de noodzaak om een aspiratieel rolmodel voor zichzelf te creëren, geïnspireerd door vrouwen die haar persoonlijk inspireren. Ze miste een passend vrouwbeeld in zowel media als mode en besloot een revolutie te starten met haar lingeriemerk La fille d’O.

La fille d’O groeide uit tot een vorm van religie. Scherre kon zich niet identificeren met de ‘moderne’ lingerie en de vrouwen in de media die haar als rolmodellen werden voorgeschoteld. Ze vond inspiratie bij de vrouwen uit haar omgeving: intelligente vrouwen gedreven door hun nieuwsgierigheid en passie voor het leven.

Het merk staat voor avant-garde lingerie die het fysieke lichaam ondersteunt op een manier die evenwicht brengt met het geestelijke zijn. Elk kledingstuk van La fille d’O moet voldoen aan drie vereisten:

  • innovatief design,
  • duurzame materialen
  • en eerlijke productie.

Sinds de oprichting in 2003 produceert La fille d’O haar lingerie in België. Het merk draagt het ‘Handmade in Belgium’ label en werkt met lokale specialiteiten zoals Franse zijde en beugels, katoen uit Oostenrijk en Duitse degelijke hardware.

Mis deze unieke kans niet om Murielle Scherre, oprichter van La fille d’O, live te horen spreken tijdens haar keynote. Ontdek het inspirerende verhaal achter dit revolutionaire Belgische lingeriemerk en leer hoe Murielle de internationale modewereld heeft beïnvloed.

Haar inzichten over de uitdagingen en kansen van het runnen van een duurzaam en ethisch lingeriemerk zullen je zeker inspireren. Bovendien zal haar visie op de toekomst van de lingerie-industrie je nieuwe perspectieven bieden.

Kom luisteren naar Murielle Scherre en laat je meeslepen door haar passie en toewijding aan het creëren van een betere wereld.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

De boekingen zijn afgesloten

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be