27 februari 2018 – 17u30 – VOIP – de toekomst van ISDN ?

VOip

Het einde van de ISDN telefonie

Communicatie met uw klanten en leveranciers is uw belangrijkste troef. Vandaag, maar ook morgen.

Zijn jullie goed bereikbaar vandaag ? Ik bedoel dan per telefoon ?

Waarschijnlijk wel, want zo hoort het ook. Maar wat als ISDN verdwijnt ? Een rondvraag leert dat 2 op de 3 VLI bedrijven nog een ISDN centrale gebruiken. Een technologie die op zijn einde loopt. En wat nu al een feit is dat reservestukken voor deze out-of-date centrales moeilijker en moeilijker te vinden zijn.

Wat wordt het morgen ?

Voip lijkt het geschikte alternatief te zijn. Telefoneren over internet. Chris van NC computing heeft voor deze gelegenheid de 2 hoofdspelers in communicatie uitgenodigd om de voor en de nadelen uitéén te zetten. Niet eenvoudig, want Telenet biedt de coax aan en Proximus gaat steevast voor glasvezel.

Er zijn Voip centrales beschikbaar in de cloud, er zijn er ook fysieke aanwezig. Echt niet eenvoudig om hier als zaakvoerder op dag van vandaag een deftige keuze in te maken. En dat merkten we ook bij VLI, waar we regelmatig vragen kregen van wie al met VOIP werkt en wat de toekomst is voor snel internet.

Dus is communicatie voor u als bedrijf ook een noodzaak en wilt u deze communicatie ook morgen nog willen garanderen in uw bedrijf, dan moet u absoluut inschrijven op deze avond, waar zowel Proximus als Telenet hun visie van snel internet en VOIP uit de doeken gaan doen. Bovendien krijgt u ook de kans om uw case voor te leggen in de receptie die achteraf georganiseerd wordt. Ten slotte zal ook Chris z’n bedrijf nog voorstellen, en vertellen hoe u kan zorgen dat uw IT ook operationeel blijft.

Agenda :

17u30 Ontvangst

18u00 Proximus

18u45 Telenet

19u30 NC Computing

20u00 Receptie met een hapje

 

 


Inschrijvingen afgesloten

plaats : NC computing, Zoomstraat 3, 9160 Lokeren

27 februari 2018 – 17u30

De inschrijvingen voor dit event zijn ondertussen afgesloten.