Diner – 28 september 2023 – 19 u: Evy Gruyaert

Start to feel great!

In haar nieuwste boek ‘Start to feel great’ geeft Evy een eerlijke kijk op haar eigen leven, manier van zijn en reikt ze vooral tools aan die haar helpen het beste uit zichzelf te halen ondanks en tijdens die dagelijkse (rat)race waar we tegenwoordig allemaal wel op de één of andere manier mee worstelen.

Geen onhaalbare zaken, maar praktische, down to earth tips & tricks, onderbouwde uitleg van experten ter zake op het vlak van body, mind, voeding, slaap, geuren, kleuren en stem(gebruik) én overgoten met haar eigen typische saus.

Een nieuwe ‘start to’, zeg maar, maar dan wel veel breder, eentje waarbij je hele ‘zijn’ wordt aangemoedigd om ‘wakker’ te worden en op een haalbare manier bewust te kijken naar jezelf op al die vlakken én actie te ondernemen. Een boek dat Evy zelf graag vergelijkt met een sleutelbos waaraan verschillende sleuteltjes hangen die misschien wel één van jouw deurtjes naar die net iets energiekere, zelfbewustere ‘ik’ openen. Is beweging de sleutel die jouw deur naar je volle potentieel opent? Begin dan daarmee en je zal zien dat de rest volgt.

Of misschien ben je wel getriggerd om wat bewuster met geuren in je leven om te gaan, zijn styling en kleur wel jouw eerste stap in de richting van die vollere ‘zelf’, of wil je je slaap wel eens wat bewuster gaan bekijken en is dàt voor jou de sleutel tot wat meer wellbeing in je leven?

Speel met het boek, zijn inhoud en die verschillende ‘sleutels’ en ga ermee aan de slag. Jij alleen kan zorgen voor die meer empowerde ‘jij’, maar Evy helpt je graag tijdens je tocht. Empowering, motiverend, inspirerend, enthousiast en altijd met de glimlach. Niks moet, alles mag… maar probeer het toch maar eens 😉

Wie is Evy Gruyaert?

Evy Gruyaert is een echt mediabeestje. Ze studeerde Vertaler-Tolk, maar ontdekte later dat media haar ideale biotoop zijn. Ze begon bij Radio Donna, de voorloper van MNM, en presenteerde er meer dan 10 jaar lang allerlei radioprogramma’s. Tegelijkertijd was ze ook een vaste waarde bij tv-zender Eén, waar ze onder meer De Rode Loper, Vlaanderen Vakantieland, De Mia’s, de Kom op tegen Kanker Show, De Thuisploeg, Zoo of Love, Topstarter en Vlaanderen Sportland presenteerde.

Uit dat laatste programma groeide het sportieve luik rond ‘Start 2 Run‘, de populaire app die beginnende én geoefende lopers op een positieve manier ondersteunt in hun opbouw naar een bepaald aantal kilometers. Van 5 km tot een heuse marathon en alles daartussen. Ook Nederland viel voor de charmes van deze Vlaamse stem via de app ‘Hardlopen met Evy’. Als Yoga teacher ontwikkelde ze samen met Energy Lab ook nog de ‘Yoga met Evy’-app, waarmee ze ook reeds vele Vlamingen op de yogamat kreeg. Naast het pure bewegen focust Evy intussen ook op de andere zaken die ervoor zorgen dat je je als mens goed in je vel voelt. Een gezonde geest in een gezond lichaam, weet je wel?

Op tv is Evy sinds haar overstap naar Vier in 2013 intussen al te zien geweest in ‘Hoeveel ben je waard’ en ‘de val van 1 miljoen’, daarnaast presenteerde ze op Nostalgie 2 jaar lang radio én is ze ook al 7 jaargangen lang de Host van het Vier-programma Stukken van Mensen, waar ze samen met de kunstdealers al 7 seizoenen lang leuke deals sluit met al even leuke stukken én mensen. Ze heeft ook haar eigen juwelencollectie ‘Malice Boutique’, een Belgische love brand, 100% made in Belgium, met de superkrachten van halfedelstenen, in zilver en verguld én met opnieuw die typische knipoog. Inclusief empowering quotes en een occasionele f*ck it want het leven is niet altijd ‘a walk in the park’, right?

Haar nieuwste wapenfeit is het boek Start to feel great, een soort leesbare doos tiktakjes waar je uit kan putten om zo leuk en fijn mogelijk écht jezelf te kunnen zijn. Dat kleine duwtje in de rug dat je van 0 naar 1 kan brengen…. Niet belerend, wel empowering, positief, inspirerend en echt, met twee voeten in het leven, onderbouwd door de wetenschappelijke achtergrond van 7 experten op het vlak van mind, body, voeding, slaap, geuren, kleuren en stem.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be