Diner – 28 september 2023 – 19 u: Saartje Vandendriessche

Wie goed wil presteren op het werk, heeft daarvoor energie nodig.

Saartje Vandendriessche haar presentatiewerk begon in 2002 bij jongerenzender TMF. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Zij presenteerde ook de VT4-kusttour. Sinds 2005 is Saartje te zien als omroepster bij Eén. In 2018 presenteerde Saartje haar eigen programma Op De Maf Af waarin ze het elke week opneemt tegen een bekende man. Daarbij gaat ze een sportieve, avontuurlijke uitdaging aan gekozen door haar mannelijke opponent. Daarnaast is Saartje auteur van de succesvolle boeken ‘Altijd Energie’ en ‘Tough body Strong mind’.

Tough Body Strong Mind

Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren. Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er wel degelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’, heeft haar geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam. Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen … hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

Boost Your Energy

De research voor het boek ‘Altijd Energie’ leerde Saartje dat moeheid een maatschappelijk probleem is. In het westen schenken we te weinig aandacht aan – wat in het oosten bekend staat als KI – onze levensenergie. Haar ervaringen en zoektocht naar wat energie nu precies is, bracht haar tot de fundamenten: voeding-beweging-slaap én – belangrijk – onze mindset.

Ze neemt jullie daarom met veel plezier mee door de zoektocht naar energie en helpt graag bij het blootleggen en activeren van je nieuwe energieke leven


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

Breng je buur mee, of iemand die je goed kent uit de industriezones in Lokeren.

Ze mogen éénmalig gratis meekomen. (zie hieronder: ik nodig uit)

De boekingen zijn afgesloten

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be


Bron tekst en foto’s: sportspreker.be