29 november 2018 – 19 u : Veiligheid in Lokeren

Vli Veiligheid in Lokeren

Veiligheid in de industriezones

We vroegen de burgemeester en schepenen van Lokeren om eens wat meer toelichting te geven, wat er juist gebeurd bij brand en inbraak. Hoe werkt de politie, brandweer en stadsdiensten samen mocht er iets gebeuren. Dit wordt een boeiende avond, waar veiligheid centraal staat.

Een inbraak in de industriezone, hoe kunnen we aan inbraakpreventie doen? Simpele trucs kunnen de inbraak al serieus vertragen of de inbrekers zelfs totaal ontraden. Christof Snoeck, inbraakpreventie adviseur van Lokeren licht toe.

Een brand in de industriezone, de brandweer is op komst. Wist je dat afhankelijk van de locatie het de brandweer van Lokeren of deze van Zele kan zijn?
Maar welke brandweer heeft toegang tot onze gegevens?
De brandweer komt meer uitleg geven over het opstellen van een preventiedossier en geeft toelichting over de brandweerzone’s.

Maar dan, na de brand, hoe moet het dan verder? Hoe bent u goed verzekerd, wat moet u in de gaten houden bij het afsluiten van een polis. Bent u ook verzekerd voor omzetverlies? Uw personeelskosten blijven bijvoorbeeld wel verder lopen, maar uw inkomsten gaan zwaar naar beneden. Kimberly van DMV Advies licht enkele interessante tips toe.

Locatie : Lozen Boer


De inschrijvingen zijn afgesloten

plaats : Lozen Boer