10 september : met de 2pk’s op pad

De ronde van Vlaanderen in oldtimer style

Wenst u iets origineels te doen met een nostalgisch tintje ?

Kom dan op 10 september naar ons netwerkevent met 2pk’s.

In een uniek kader in de Vlaamse Ardennen, organiseren we namelijk in samenwerking met Pladutse een 2pk-zoektocht. Zoek uw weg langs de Ronde van Vlaanderen, de Koppenberg, werkelijk tot in het Hol van Pluto (watch and see). VLI zou VLI niet zijn als we daarna geen deugddoend netwerkevent zouden organiseren.

2pkteam

Omstreeks 18u voorzien we een netwerkreceptie met grote Vip-bbq. Dit in een uniek kader, midden in de velden, in de mooie vierkantshoeve van Pladutse.

Wij betalen uw geit

VLI betaalt de huur van de 2pk’s uit de kassa. We hebben 15 gratis 2pk’s gereserveerd voor jullie, goed voor zo’n 60 plaatsen. Dus reserveer snel uw plaats in dit uniek event.

2pk-rit

Praktisch

Timing :

13u aankomst in Pladutse, waar we starten met een debreefing (hoe werkt zo’n 2pk, wat zijn de regels, hoe gaat dit in zijn werk).

18u start receptie en Vip-bbq. Wie liever alleen nr de bbq komt zonder 2pk-rit, gelieve te vermelden bij inschrijving. Enkel 2pk rijden zonder bbq is, gezien het aantal beperkte plaatsen, niet mogelijk.

Voor wie graag zijn eigen oldtimer vanonder het stof haalt, feel free, wij zorgen voor een extra roadbook (50 km). Ook vermelden bij de inschrijving aub.

pladutse

Locatie :

Pladutse ligt in pladutse in Melden (oudenaarde)

Bekijk hier de kaart

De website van pladutse

Vergeet uw zonnecreme niet, want t zijn cabrio’s 🙂

Inschrijving :

De inschrijvingen zijn afgesloten.