Diner – 5 december 2024 – 19 u: Joseph Oubelkas

Van Lijden naar Leiden

Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over zijn levensveranderende ervaring. Onlangs verscheen de 25e druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de 10e druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.

Google de naam Joseph Oubelkas en u kunt er eigenlijk niet om heen. Kortom een spreker van formaat, een verhaal met een boodschap waar iedereen voordeel mee kan behalen.

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas werd in Marokko op 24-jarige leeftijd onterecht tot tien jaar celstraf veroordeeld. Wat doet dit met je als mens?

Joseph Oubelkas inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker. De ervaring van zijn onterechte gevangenschap deelt hij levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor. Joseph neemt je mee in een rollercoaster waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten. Deze sessie raakt niet alleen het brein, maar vooral het hart. Dus het brengt écht wat teweeg en zal ook écht impact hebben waarbij je jouw eigen uitdagingen zult koppelen aan het verhaal van Joseph.

Die uitdagingen kunnen zijn:
– Hoe motiveer ik mijzelf als de wereld om mij heen in elkaar valt?
– Wat vraagt het om in mijn waarden te blijven geloven als die dagelijks worden bedreigd: ‘Wie ben ik en waar sta ik voor?’
– Hoe geef ik de mensen om mij heen een teamgevoel en inspireer ik anderen?

Uiteindelijk ga je vol gedachten, ideeën en vooral positieve energie verder.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

Breng je buur mee, of iemand die je goed kent uit de industriezones in Lokeren.

Ze mogen éénmalig gratis meekomen. (zie hieronder: ik nodig uit)


Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be