Diner – 7 maart 2024 – 19 u: Ann Wauters

Success is where preparation and opportunity meet

5 Kenmerken van een succesvol team

Ann Wauters weet als geen ander wat het betekent om in team te werken. Ze behaalde heel wat successen met haar teams, maar verloor ook heel wat finales. Elk seizoen was het herbeginnen met nieuwe teammates van verschillende achtergronden om samen een hecht team te vormen; om op dezelfde golflengte te zitten met de coaching staff, in landen met andere culturen, gewoontes en talen.

In deze keynote wil ze jullie inspireren en inzichten geven in het bouwen van een sterk team. Gebaseerd op de piramide van Lencioni en aan de hand van praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van de Belgian Cats. Hoe vertrouwen bouwen, conflicten managen, betrokkenheid verankeren en verantwoordelijkheid geven en nemen. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor succes in alle teams. Ann deelt haar unieke ervaring als topsporter en getuigt over wat écht telt bij teamsport. Een doorleefd verhaal met persoonlijke ervaringen en geïllustreerd aan de hand van pakkende beelden.

Wie is Ann Wauters?

Ann Wauters was als kind heel sportief, maar begon pas op haar 12de te basketten. De kapitein van de Belgian Cats heeft het grootste palmares van de ploeg. Vier keer won Ann Wauters de Eurloleague, in 2002, 2004, 2005 en 2012. In 2015 won Wauters de Eurocup en in 2004 en 2005 behaalde ze de Wereldbeker voor clubs. Wauters won 4 keer het kampioenschap in Frankrijk, 1 in  Zuid-Korea, 1 in Spanje, 1 in Belgie en 4 Russische titels. Ann is ambassadrice van SOS Kinderdorpen en het Rode kruis. Ze heeft een passie voor fietsen en promoot graag een actieve levensstijl.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 95 euro (factuur volgt)

Breng je buur mee, of iemand die je goed kent uit de industriezones in Lokeren.

Ze mogen éénmalig gratis meekomen. (zie hieronder: ik nodig uit)

De boekingen zijn afgesloten

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be