Ontdek Puurs op de pedalen – 9 september [VOLZET]

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om de fiets van stal te halen en samen weer op avontuur te gaan! We nodigen jullie hierbij van harte uit om deel te nemen aan onze fietstocht op 9 september in de prachtige gemeente Puurs. Deze fietstocht is niet zomaar een ritje (25 km), het is een unieke kans om onze industrievereniging en haar leden nog beter te leren kennen.

Onze fietstocht is vroeger altijd een hoogtepunt geweest, en bij deze gaan we er terug voor. Het moment aangebroken om de pedalen weer in gang te zetten en er een onvergetelijke namiddag van te maken!

Wat staat er op het programma?

We beginnen de namiddag met een pittoreske fietstocht door het prachtige landschap van Puurs. We zullen genieten van adembenemende uitzichten, verkwikkende frisse lucht en natuurlijk elkaars gezelschap.

Maar dat is niet alles! Na de fietstocht wacht er een heerlijk diner op ons in het gezellige restaurant Broox.

Hier kunnen we bijpraten, ervaringen uitwisselen en nieuwe connecties leggen.

 

 

Wijndomein Valke Vleug

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale verrassing voor jullie. We zullen een bezoek brengen aan het gerenommeerde wijndomein Valke Vleug, waar we de verfijnde smaken van hun wijnen zullen ontdekken tijdens een exclusieve degustatie (deze wordt door VLI gesponsored).

Dit evenement is de ideale gelegenheid om te ontspannen, te genieten en nieuwe vriendschappen binnen onze vereniging te smeden. Het is meer dan alleen een fietstocht; het is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Verbind je met andere zaakvoerders, deel kennis en expertise, en vergroot je netwerk terwijl je samen met ons Puurs verkent.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze onvergetelijke fietstocht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. Samen gaan we een namiddag vol avontuur, plezier en nieuwe ontdekkingen beleven.

Slecht weer programma

Bij slecht weer voorzien we een alternatief programma voor de fietstocht, namelijk een bezoek aan het pas gerenoveerde fort van Puurs.

Dit onder begeleiding van een gids, die ons de spannende verhalen rond dit fort uit de doeken zal doen.

 

 

Praktisch

  • We starten de fietstocht om 13u30 stipt aan het restaurant Broox – Fortbaan 1 – Puurs
  • Bij slecht weer voorzien we een alternatief voor de fietstocht zelf, en het bezoek aan wijndomein Valke Vleug en Broox gaan zeker door.
  • Door de aard van de activiteit zijn we beperkt in aantal personen. Wil je erbij zijn, dan graag inschrijven. Inschrijven kan alleen voor alle activiteiten samen. Aparte activiteiten boeken is niet mogelijk.
  • De prijs voor dit event is €85 pp, diner én de degustatie bij wijndomein Valke Vleug (gesponsored door VLI) inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar betalen €35.

De inschrijvingen zijn afgesloten