Algemene Vergadering – 9 juni 2022 – 19 u: Marc Herremans

Herremans

Algemene vergadering VLI

Boek nu alvast voor onze algemene vergadering.

Kaartspel van het leven – Marc Herremans

Het zijn bizarre tijden, we hebben geen zicht momenteel wat de toekomst zal brengen. Hele dure prijzen, moeilijke leveringstermijnen, moeilijk personeel te vinden, enz. maar gelukkig zijn we allen ondernemers die het woord opgeven niet kennen en die voor 200% achter hun bedrijf staan.
Tijdens onze volgende kwartaal vergadering hebben we ook iemand uitgenodigd die van opgeven niet moet weten, heeft al heel veel tegenslagen gekend in zijn leven maar toch blijft hij doorgaan. Het is niemand minder dan Marc Herremans.

Het zal een niet te missen vergadering worden, hou alvast jullie agenda vrij op donderdag 9 juni om 19.00h en schrijf nu in.

 

 

Soms krijg je goeie kaarten toebedeeld, soms krijg je er slechte. Hoe surf je op die golf van emoties, hoe ga je om met al die veranderingen en druk die we op ons levenspad tegenkomen.

De kaarten die je in het leven krijgt toebedeeld kan je niet kiezen, hoe je er mee speelt is wel in jou handen. Het mogen spelen met het kaartspel van het leven is een absoluut voorrecht.

Elke tegenslag doorheen het leven is een kans om er sterker uit te komen. Marc Herremans spreekt vanuit zijn hart over hoe tegenslagen of extreme veranderingen geen einde hoeven te zijn maar wel een kans op weg naar beter.

Marc Herremans neemt je mee in zijn boeiende verhaal waarbij teamwork, geloof in de toekomst en het niet verliezen van de essentie centraal staan. Vanuit het hart.


Schrijf nu in :

plaats : Lozen Boer

1e persoon inbegrepen in lidgeld, volgende betalen 85 euro (factuur volgt)

De boekingen zijn afgesloten

Dit event is exclusief voor VLI-leden, indien u nog geen lid bent, neem dan contact op met secretariaat@vli.be